Vezi ce muzică ai ascultat în 2020 pe platformele de streaming. Spotify îți face bilanțul

Vezi ce muzică ai ascultat în 2020 pe platformele de streaming. Spotify îți face bilanțul

Anul e aproape de final și toată lumea a început să facă topuri. Platforma de streaming Spotify îți arată azi care au fost cei mai ascultați artiști, cele mai ascultate piese și genuri muzicale, atât la nivel global cât și personal.

La nivel global, Billie Eilish, The Weeknd și Bad Bunny sunt printre cei mai ascultați artiști de anul ăsta. Bad Bunny a avut peste 8.2 miliarde de streamuri în 2020. Albumul nou al lui The Weeknd, After Hours, e și el în topul celor mai ascultate, urmat de Hollywood’s Bleeding al lui Post Malone, de Fine Line al lui Harry Styles și de Future Nostalgia, de la Dua Lipa. Cea mai ascultată piesă a anului este Blinding Lights, de la The Weeknd, cu 1.6 miliarde de ascultări.

Funcția pusă la dispoziție de Spotify se numește Spotify Wrapped și include, pe lângă topuri, și quizz-uri, „Hituri pe care le-ai ratat anul ăsta” dar și medalii pentru utilizatorii Premium: ‘Tastemaker’, ‘Pionier’ sau ‘Colecționar’.

Noul playlist „Missed Hits” îți dă piese și artiști similari cu ce ai ascultat în ultimul timp, dar pe care le-ai ratat. Spotify îți arată și povestea pe care ai avut-o cu cea mai ascultată piesă de anul ăsta (când ai ascultat-o prima oară, de câte ori ai dat play).

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook