„Vaccinați-l pe Moș Crăciun”| Un copil i-a cerut companiei Pfizer să-l ajute pe Moș să livreze cadourile

„Vaccinați-l pe Moș Crăciun”| Un copil i-a cerut companiei Pfizer să-l ajute pe Moș să livreze cadourile

Un copil irlandez de 6 ani se temea că Mos Craciun nu-și poate livra cadourile din cauza pandemiei Covid-19.

A decis să trimită o scrisoare companiei Pfizer prin care cerea grupului farmaceutic să trimită mai multe doze ale vaccinului pentru a-l injecta pe Moș Crăciun și pe elfii săi, cu scopul de a salva Crăciunul, relatează Irish Examiner.

„Dragă Pfizer, am aflat că ai produs un nou vaccin împotriva coronavirusului. Bună treabă. Ai putea, te rog, să trimiți câteva la Polul Nord pentru Moș Crăciun și spiridușii lui, te rog? Trebuie să salvăm Crăciunul și să îi facem pe toți copiii fericiți”.

Scrisoarea nu a rămas fără răspuns. Unul dintre laboratoarele Pfizer din Ringaskiddy, Irlanda, i-a trimis acest mesaj: „Am luat legătura cu Moș Crăciun, l-am întrebat dacă are nevoie de ajutorul nostru și ne-a asigurat că el, împreună cu renii si elfii, se descurcă grozav și sunt gata să împartă toate cadourile”.

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a postat apoi pe LinkedIn: „Scrisori ca aceasta, de la copii plini de compasiune și speranță, ne amintesc de ce este important ceea ce facem în fiecare zi”, a scris el, asigurându-l pe tânărul irlandez că „facem tot ce putem pentru a aduce speranță tuturor. Și vom face totul pentru a avea grijă de Moș Crăciun și de elfii săi”.

Sursa: Huffington Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook