Bezos vs. Musk| Unul are o casă pentru fiecare tip de climă, celălalt are nevoie doar de o locuință în care să stea cu copiii

Bezos vs. Musk| Unul are o casă pentru fiecare tip de climă, celălalt are nevoie doar de o locuință în care să stea cu copiii

Dacă ai fi unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, ți-ai cumpăra câte o casă în fiecare țară? Sau poate în fiecare oraș pe care tu îl admiri? Sau ai lua exemplul lui Musk care își vinde toate proprietățile?

Anul declanșării pandemiei a fost unul profitabil pentru bogații lumii. Mai ales pentru fondatorul Amazon, Jeff Bezos care are astăzi o avere de aproximativ 195 miliarde dolari. Magnatul se poate lăuda cu un portofoliu imobiliar vast, în valoare de peste 500 de milioane de dolari.

Are o casă pentru fiecare tip de climă în Beverly Hills, Seattle, Texas, Washington, D.C, și New York City.

Cumva, are atât de multe case încât sigur uită că le are. Sau cine știe, poate le păstrează pentru nepoți.

În toiul pandemiei, în aprilie 2020, a achiziționat un apartament cu trei camere în valoare de 16 milioane de dolari la etajul 20 al clădirii de pe Fifth Avenue, la nr. 212.

Este al cincilea etaj pe care Bezos îl achiziționează, în clădirea cu 24 de niveluri. În iunie 2019 a cumpărat cu 80 de milioane de dolari, etajele 21, 22, 23 și 24 ale clădirii. Clădirea impunătoare, construită în 1912, are un centru de fitness, un studio de yoga, o sală de tratament, o sală de jocuri, o sală de mese și de întâlniri și o sală de cinema.

Chiar înainte de declanșarea pandemiei, Bezos a cumpărat o vilă care a fost construită în 1923, primul său proprietar fiind fondatorul studiourilor Warner Bros., Harry Warner.

Uimitoarea casă are opt camere și 10 băi, un iaz cu pești, o grădină în stil european, o piscină și un centru spa, asemănătoare unei lagune, cascadă, un teren de tenis, o alee pietruită, mărginită de copaci și o curte cu un șemineu în aer liber.

Proprietatea are, de asemenea, o sală de mese pentru 12 persoane, o cameră de zi formală, cu un șemineu antic, un bar interior și exterior, o sală de jocuri și o cameră cu șemineu.

Bezos vs. Elon Musk

Dacă ar fi să facem o comparație între cei mai bogați oameni ai lumii, uite: Musk a anunţat că vrea să îşi vândă toate proprietăţile şi că nu va mai deţine nicio casă. Chiar dacă el este cunoscut pentru astfel de declaraţii spectaculoase, pare să îşi respecte această promisiune.

La sfârşitul lunii decembrie, al doilea cel mai bogat om de pe Planetă, a vândut trei vile din cartierul Bel-Air, din Los Angeles, pentru o sumă totală de 40,9 milioane de dolari.

Cea mai mare casă, care este pe o proprietate de 6.000 de metri pătraţi, a vândut-o pentru 29,72 de milioane de dolari. O altă casă i-a adus în conturi 6,77 milioane de dolari, iar cea mai mică, o casă construită în stilul anilor 1960, a costat 4,4 milioane de dolari.

„Am nevoie doar de o casă în care să stau cu copiii mei. Pentru asta pot închiria una. Proprietățile te trag înapoi.  Vreau să rămân doar cu acțiunile de la Tesla și SpaceX” a spus el.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook