Unde ți-ai muta patul vara asta?

Germanii sunt reunoscuți în întreaga lume pentru calitatea produselor pe care le fac. Dar mulți dintre noi credem despre ei (pe nedrept) că sunt prea serioși și nu pot fi fun. Cu Masculan schimbăm această preconcepție și explorăm partea „fun” din iubire, folosind produsele nemțești de la Masculan.

Un brand care a luat naștere în cosmopolitul oraș german Hamburg, faimos pentru viața sa de noapte, și care din 1989 oferă protecție celor care se bucură de dragoste liber și responsabil. Produsele Masculan sunt pentru distracție în pat, oriunde ar fi amplasat el.

Pornind de la asta, te provocăm să vii cu idei de locuri excentrice și romantice în același timp unde ți-ai muta patul vara asta, alături de partenerul/partenera ta. Scrie-ne, pe WhatsApp la 0747.33.22.00, unde ți-ai muta patul alături de partener/parteneră vara asta și convinge-ne că respectivul loc e cea mai potrivită alegere a verii. La finalul emisiunii citim mesajele și le jurizăm.

Mecanismul este simplu: Suntem 3 jurați, dăm fiecare note de la 1 la 10 propunerilor venite, în funcție de cât de inspirate sunt. Ascultătorul cu cea mai mare medie primește premiul zilnic, format din 2 pachete Masculan Sensitive și 2 pachete Masculan XXL și se califică în Marea Finală. Câștigătorul cu cea mai mare medie la finalul celor 4 săptămâni primește marele premiu – un zbor cu balonul, ca să trăiți emoția unui nou răsărit la înălțime.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook