Un sexy-club din Elveția oferă o felație gratuită fiecărui client care dovedește că s-a vaccinat anti-Covid

Un sexy-club din Elveția oferă o felație gratuită fiecărui client care dovedește că s-a vaccinat anti-Covid

Acum există multe stimulente oferite persoanelor care se vaccinează. Până acum, voucherele și campaniile de reduceri au fost deosebit de populare. Iar sexy-club-ul Delicious din Geneva deschide noi orizonturi. După cum anunță clubul pe site-ul oficial, toate persoanele care au fost vaccinate în ultimele trei zile vor primi o felație gratuită.

„Cu scopul de a le mulțumi celor vaccinați pentru contribuția lor la reluarea unei vieți normale, Club Delicious din Geneva oferă fiecărei persoane care a fost vaccinată cu mai puțin de trei zile în urmă o ‹pipa› (cuvântul franțuzesc pentru felație) la prezentarea carnetului de vaccinare”, se arată pe site. Oferta este valabilă doar până pe 30 noiembrie.

Nu este prima ofertă

Nu este prima dată când Delicious face furori. În 2018, clubul a lansat campania „felație la cafea”. Clienții puteau să comande o cafea cu 80 de franci și să o savureze la masă, în timp ce o lucrătoare sexuală avea grijă de vizitator. Însă oferta nu a fost aplicată niciodată.

Rămâne neclar dacă noua ofertă de vaccinare a fost folosită în primele zile. O solicitare a jurnaliștilor către club a rămas fără răspuns.

Sursa: Blick

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook