Un rapper american și-a pus implanturi cu lanțuri de aur în loc de păr. „Ridicol, un clovn”

Un rapper american și-a pus implanturi cu lanțuri de aur în loc de păr. „Ridicol, un clovn”

Rapperul și influencerul Dan Sur și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un nou look. Nu și-a făcut freza la un barbershop, ci într-un cabinet de chirurgie estetică. Artistul a decis să-și facă implanturi cu lanțuri de aur în loc de păr..

„Sper că nu mă va copia toată lumea „

Mai exact, chirurgii i-au atașat mai multe cârlige de mici dimensiuni de scalp, de care poate atârna lanțuri și alte bijuterii, potrivit MTO News.

„Îi văd pe toți cum își vopsesc părul și am vrut să fac ceva diferit. Sper că nu mă va copia toată lumea acum”, spune el într-unul dintre videoclipurile postate pe Instagram.

„Sunt primul rapper din istoria omenirii care are păr de aur”, spune Dan Sur, care nu a specificat cât a costat intervenția.

„Ridicol”, „Un clovn”

Unii fani au considerat că este „frumos” și „unic”, dar majoritatea urmăritorilor l-au criticat.

„Acum îmi dau seama cât de departe pot ajunge oamenii pentru a atrage atenția”, „Cât de ridicol…”, „Un adevărat clovn” – spun câțiva dintre comentatori.

Povestea amintește de cea a rapperului american Lil Uzi Vert, care a decis să-și implanteze un diamant roz, de 11 carate, direct pe piele – chiar în mijlocul frunții.

Artistul în vârstă de 26 de ani a dezvăluit recent că un fan i-a smuls piatră prețioasă în timpul festivalului Rolling Loud din Miami.

Sursa: CNews

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook