Un nou sondaj arată că 65% dintre americani cred în extratereștri. Mulți îi consideră prietenoși

Un nou sondaj arată că 65% dintre americani cred în extratereștri. Mulți îi consideră prietenoși

Sondajul realizat de Pew Research arată că aproape două treimi dintre americani consideră că există forme de viață extraterestre. 65% sunt siguri că există ființe inteligente pe alte planete, 34% nu cred în existența extratereștrilor și un procent din cei chestionați nu au vrut să răspundă.

Studiul a fost realizat înainte de publicarea raportului legat de OZN-uri de către agențiile de securitate din SUA.

Puțin pe jumătate dintre respondenți cred că înregistrările în care apar OZN-uri, care au și declanșat publicarea raportului, sunt dovezi că există viață extraterestră.

A crede în existența extratereștrilor te făcea cândva conspiraționist, dar investigația oficială privind fenomenele aerospațiale inexplicabile realizată de guvernul Statelor Unite indică o schimbare de perspectivă.

Însă, 87% dintre americani nu consideră că OZN-urile ar putea reprezenta un pericol de securitate națională. Mai mult de un sfert dintre cei chestionați consiferă că extratereștrii sunt prietenoși.

Investigația guvernamentală în cadrul căreia au fost analizate clipuri video în care apăreau OZN-uri nu a oferit concluzii ferme. 143 de fenomene înregistrate nu au putut fi explicate, iar 18 evenimente raportate depășesc capacitățile tehnologice ale SUA.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook