Un belgian primește de 10 ani livrări de pizza, fără să fi comandat vreodată

Un belgian primește de 10 ani livrări de pizza, fără să fi comandat vreodată

Cum o fi să te trezești timp de aprope 10 ani cu pizza la ușă, fără să comanzi vreodată?

Nu e prea plăcut, îți spune un belgian în vârstă de 65 de ani din Turnhout, pe care-l apucă tremuratul de fiecare dată când aude scuterul livratorilor pe strada sa: „Nu mai pot să dorm! Mă apucă nervii de fiecare dată când aud un scuter pe stradă”, se plânge el.

De ce? De aproape 10 ani, el se trezește la ușă cu astfel de comenzi, la orice oră din zi și din noapte, fără să fi comandat vreodată.

Inițial, omul a crezut că e vorba de o încurcătură cu adresele de livrare. Dar comenzile au continuat să curgă, și nu doar de pizza: meniul a fost divers, a primit și kebab, dar s-a mers pe linia asta de fast-food. Semn că cine îi tot face gluma asta proastă belgianului nu prea ține la sănătatea lui.

Coșmarul a ajuns la apogeu în ianuarie anul trecut, când, în aceeași zi a primit vizita a zece livratori. Unul dintre ei i-a adus o comandă cu 14 pizza, notează cotidianul The Independent.

Și nu e singurul care a pățit-o! Un prieten de-ai săi, care locuiește într-un orășel aflat în apropiere, trece printr-o experiență asemănătoare, tot cam de atâta timp.

Cei doi prieteni cred că cineva cunoscut le face aceaste farse și au raportat incidentele la poliție, care încă nu l-a identificat pe vinovat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook