Un activist anti-mască vrea să deschidă școli private fără distanțare și fără mască. „Salvează copiii de îndoctrinare”

Un activist anti-mască vrea să deschidă școli private fără distanțare și fără mască. „Salvează copiii de îndoctrinare”

O personalitate din mișcarea canadiană anti-mască, Chris Saccoccia, a decis să deschidă o rețea de școli private în Ontario, în care măștile și distanțarea fizică vor fi interzise.

Totul a început când Chris Saccoccia s-a alăturat unui grup de Facebook numit „Mame împotriva distanțării sociale”, în care sunt înregistrate peste 4.500 de mame, relatează Vice Canada. Prin acest grup, activistul anti-mască a căutat să-și promoveze noul model educațional.

Scopul său: „salvarea copiilor de măști, distanțare fizică și îndoctrinare”. El intenționează să creeze „o rețea întreagă și accesibilă de școli private în Ontario, Canada, pentru a oferi o alternativă la directivele dăunătoare asociate școlilor publice”, spune activistul anti-mască, care a creat o strângere de fonduri online pentru a finanța proiectul său. Taxele de înregistrare vor fi de 250 USD pe an, iar școlarizarea 200 USD pe lună per copil. Cu toate acestea, lecțiile nu vor fi predate de profesori calificați, ci de părinții elevilor sau profesori amatori.

Potrivit Ministerului Educației, proiectul „Private-On-Demand Education Inc” al lui Chris Soccacia nu este încă pe lista școlilor private din Ontario, în ciuda pretențiilor activistului anti-masca, scrie Vice. De asemenea, ar putea fi dat în judecată dacă virusul se răspândește printre elevi, creând astfel un nou focar.

În Canada, planul prezentat de autoritățile din Ontario pentru întoarcerea la școală a fost puternic criticat de părinți. Aceștia denunță faptul că guvernul nu forțează școlile să reducă numărul de elevi din fiecare clasă. Guvernul din Quebec a publicat o listă cu școlile în care a fost înregistrat cel puțin un caz de Covid-19. Pentru moment, 47 de unități sunt afectate.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook