Taylor Swift schimbă regulile jocului în industria muzicală. Cântăreața lansează un puzzle pentru a dezvălui titlurile viitoarelor piese

Taylor Swift schimbă regulile jocului în industria muzicală. Cântăreața lansează un puzzle pentru a dezvălui titlurile viitoarelor piese
  • Taylor Swift a încheiat recent un parteneriat cu Google pentru a crea o serie de puzzle-uri pe care fanii să le completeze.
  • Fanii vor afla titlurile unor piese inedite din „1989″ atunci când vor fi rezolvate 33 de milioane de puzzle-uri.
  • În câteva ore, funcția de puzzle a gigantului tehnologic a avut dificultăți tehnice.

Taylor Swift schimbă regulile jocului în industria muzicală. Artista lansează un puzzle pentru a dezvălui noile titluri ale viitoarelor piese, însă jocul dă și erori.

Viitorul album se va intitula 1989 Taylor’s Version, au fost deja lansate versiuni actualizate pentru albumele Speak Now, Red și Fearless. Artista s-a asociat cu Google pentru a crea puzzle-ul despre care aminteai și tu. Fanii au întâmpinat dificultăți tehnice, din cauza accesărilor și s-au „lovit” de un „glitch”.

Google a confirmat defecțiunea prin intermediul paginii companiei pe X, fostul Twitter. Împărtășind o postare de pe pagina Taylor Nation, care a anunțat nedumeririle cu câteva ore mai devreme, compania a spus: „Swifties, seiful este blocat! Dar nu vă faceți griji, nu există spații goale înăuntru. Suntem în epoca noastră de reparații și vom ieși din impas în curând.”

Marea majoritate s-au oprit acolo, ceilalți însă și-au dat seama că și acel cuvânt reprezintă numele unei piese și este un indiciu. Fanii Taylor Swift au reușit să provoace un real cutremur la un concert de-al artistei din vară. Jocul poate fi accesat din toate colțurile lumii, tot ce trebuie să faci este să intri pe Google, cauți Taylor Swift și ajungi la seiful albastru, de acolo începe misterul.

Citește și:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook