Sute de persoane stau la coadă pentru vaccinare, la Romexpo. „Decalaj de 3 ore”

Sute de persoane stau la coadă pentru vaccinare, la Romexpo. „Decalaj de 3 ore”

Sute de persoane stau la coadă pentru a se vaccina anti-Covid, la centrul de la Romexpo. Programul a fost decalat din cauză că medicii și asistentele nu au administrat dozele conform programărilor. Au făcut târziu recepția serului primit astăzi și este nevoie de timp până se asigură că dozele sunt în regulă.

Din informațiile pe care le avem, la acest moment situatia s-a remediat. Au existat întârzieri, condiționate de dinamica și de volumul solicitărilor în ceea ce privește alocarea cantităților de vaccin către centrele de vaccinare. Menționăm faptul că distribuirea dozelor de vaccin trebuie să se realizeze cu respectarea procedurilor specifice lanțului de frig.

Activitatea personalui vaccinator este una continuă și susținută. Înțelegem disconfortul generat în rândul beneficiarilor, le mulțumim pentru decizia de a se imuniza și îi asiguram ca procesul de vaccinare va continua în condiții optime. Apelăm la înțelegere din partea celor care doresc să se vaccineze, întrucât pot exista și astfel de momente, punctuale, de ordin administrativ„, a transmis Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Oamenii care așteaptă la coadă spun că decalajul este de aproximativ 3 ore.

ROMEXPO: Decalaj de 3 ore la vaccinarea cu Pfizer

Posted by Cristian Neagoe on Monday, March 29, 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook