SUA| Angajată a unui supermarket, împușcată mortal de un client după o dispută privind purtarea măștii

SUA| Angajată a unui supermarket, împușcată mortal de un client după o dispută privind purtarea măștii

O angajată a unui supermarket a fost ucisă, iar alte trei persoane au fost rănite după ce un client a deschis focul, în urma unei dispute privind purtarea măștilor. Incidentul a avut loc luni seară, la Big Bear Supermarket din districtul DeKalb, în apropiere de Atlanta.

Atacatorul, identificat de poliție ca fiind Victor Lee Tucker Jr, în vârstă de 30 de ani, s-a certat cu casiera înainte să părăsească magazinul. Apoi s-a întors, a scos un pistol și a împușcat-o, potrivit Biroului de Investigații din Georgia.

„O fost o ceartă legată de purtarea măștii, apoi agresorul a scos o armă și a împușcat-o pe casieră”, spune șeriful din DeKalb,  Melody Maddox.

„A fost vorba despre mască. Nu știu dacă se certau pentru a o purta sau nu”, completează ea. „A purta sau a nu purta mască, oamenii au propriile opinii și este un subiect sensibil în ziua de azi”.

Casiera a decedat după ce a ajuns la spital.

Agentul de securitate a supermarketului a tras spre Tucker, care a răspuns în același mod. Ambii bărbați au fost răniți.

Tucker a încercat apoi să părăsească locul crimei, dar a fost reținut de poliție.

În Statele Unite, proprietarii de afaceri pot cere clienților să poarte măști, dar nu au dreptul de a-i obliga să respecte măsura de prevenție.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook