Politicieni la VIP, Generația de Aur la tribuna a doua. Gică Popescu: „Am stat pe locurile pe care le-am plătit eu. Ne-am simțit ca pe vremuri”

Politicieni la VIP, Generația de Aur la tribuna a doua. Gică Popescu: „Am stat pe locurile pe care le-am plătit eu. Ne-am simțit ca pe vremuri”

Distribuirea biletelor la meciul Austria – Macedonia (3-1), disputat duminică pe Arena Națională, a provocat controverse. Ludovic Orban, Dan Barna sau Lucian Bode au primit locuri la VIP, iar foștii fotbaliști care au adus victorii naționalei, în trecut, au fost trimiși la tribuna a doua. Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu nu au avut loc alături de politicieni sau de oficialii FRF – Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu sau Radu Vișan.

Gică Popescu explică într-o postare pe Facebook că, împreună cu Gică Hagi, au stat pe locurile achiziționate chiar de el și nu pe cele primite din partea FRF, tot la tribuna a doua. „Eu și Gică Hagi am ales să stăm pe locurile pe care le-am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete în valoare de multe mii de euro”.

„Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA ’94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!”

„Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat.”, concluzionează el.

Pe de altă parte, Federația Română de Fotbal transmite prin directorul tehnic Mihai Stoichiță că nu este în sarcina forului să repartizeze invitațiile.

„Nu noi organizăm acest EURO, noi suntem invitați. Nu știu cum s-au împărțit aceste bilete. Nu ne aparține această organizare. Noi am fost invitați, la fel ca Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu și cine a mai fost. Nu e vorba despre nicio greșeală, eu îmi cer scuze dacă trebuie, dar nu cred că e vorba despre nicio greșeală. Eu cred că FRF, dacă ar fi avut bilete mai bune, i-ar fi repartizat pe foștii noștri mari fotbaliști în zona VIP”, declară Stoichiță pentru Digi Sport.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook