Site-ul Google dedicat coronavirusului a fost lansat

Site-ul Google dedicat coronavirusului a fost lansat

Google a dezvoltat un site care să ajute populația în lupta împotriva coronavirusului. Mai mult, compania a perfecționat un sistem menit să afișeze informații de ajutor atunci când un utilizator caută ceva legat de coronavirus.

Site-ul google.com/covid19 are mai multe secțiuni – simtome, prevenție, statistici oficiale la nivel global, dar si informații relevante pentru zona în care te afli.

În cazul în care faci o căutare standard legată de coronavirus, Google îți afișează legături către instituțiile oficiale din zona ta, sfaturi privind siguranța sau știri concludente despre subiect.

Pentru moment, google.com/covid19 este disponibil doar în limba engleză și cuprinde video-uri despre cum să-ți petreci timpul în izolare, o hartă a mapamondului unde vezi cazurile confirmate din fiecare țară și multe informații care ți-ar putea fi de ajutor.

Google, dar și alte companii de tehnologie informatică, lucrează acum la elaborarea unui sistem prin care să pună la dispoziția oamenilor modalități de testare, astfel încât să oprească extinderea virusului.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook