Cameron Dever, fotograf de nuntă, explică 4 dintre cele mai mari greșeli pe care le fac cuplurile când se pregătesc pentru marele eveniment

Cameron Dever, fotograf de nuntă, explică 4 dintre cele mai mari greșeli pe care le fac cuplurile când se pregătesc pentru marele eveniment
  • Cameron a lucrat ca fotograf de nuntă timp de un deceniu și a văzut cupluri care fac unele greșeli mari.
  • Prea multe cupluri își programează ziua la minut și nu au șansa de a se bucura de nunta lor.
  • Nealocarea unui buget pentru fotograful și videograful potrivit poate duce la rezultate dezamăgitoare.

Cameron Dever este fotograf nunți de un deceniu, așa că a asistat la nenumărate ceremonii și recepții, unele dezastruoase, altele impecabile, conform Business Insider.

Iată câteva dintre cele mai mari greșeli pe care fotograful și-ar fi dorit ca mai multe cupluri să le evite în ziua lor cea mare.

Programarea în exces a nunții o poate face să se simtă grăbită și stresantă

Cuplurile trebuie să găsească timp pentru ceremonie, fotografii, mâncare și băutură, dans și discuții cu oamenii pe care i-au invitat.

Când încerci să încadrezi prea multe lucruri în zi, nimeni, în special cuplul căsătorit, nu are timp să respire și să savureze momentele. Ziua se poate simți grăbită și mai concentrată pe activități decât pe sărbătorirea iubirii.

Dar ziua nunții tale nu ar trebui să fie neclară. Ar trebui să ai timp să te bucuri de fiecare moment.

Când vă programați ziua nunții, acordați prioritate tradițiilor pe care le iubiți și luați în considerare durata acestora, apoi adăugați mai mult timp pentru a vă oferi o marjă de eroare.

De asemenea, Cameron recomandă să lucrați cu un planificator de nunți sau să vorbiți cu fotograful sau cu furnizorii atunci când vă planificați programul.

Este important să investiți într-un fotograf sau videograf bun

Cameron a auzit de la nenumărați oameni cât de mult regretă că au angajat un fotograf slab sau că nu au documentat deloc ziua. A avea amintiri importante documentate în mod corespunzător sub formă de fotografii și videoclipuri este de neprețuit.

Este important să alegeți cu atenție pe cine angajați. Pune-ți o mulțime de întrebări, asigurați-vă că vă place stilul fotografului și semnați un contract. De asemenea, ar trebui să vibrați cu fotograful la nivel personal, deoarece veți petrece mult timp cu el în ziua respectivă. În plus, amintiți-vă că un fotograf sau un videograf grozav vine de obicei cu un preț mai mare.

Este greu să pierzi o sumă bună de bani pe ceva care nu este tangibil în ziua respectivă, dar să îl vezi ca pe o investiție. Plătești pe cineva să-și folosească energia fizică și creativă pentru a spune povestea nunții tale.

Cuplurile trebuie să fie pregătite de orice în ziua nunții

Unul dintre lucrurile pe care Cameron le spun mereu cuplurilor chiar înainte de ziua nunții lor este că ceva va merge prost.

Nu spune asta pentru a-i speria sau a-i face să-și facă griji, dar oricât de mult ai planifica, oamenii sunt imperfecți, vremea este imprevizibilă și viața se întâmplă.

Până când vine ziua, cuplurile au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a se asigura că este așa cum și-au imaginat-o. Tot ce contează după aceea este să se bucure de nunta lor.

Indiferent dacă lipsesc florile sau dacă tortul are culoarea greșită, acele greșeli neașteptate pot distruge ziua, dar nu ar trebui să fie atât de consumatoare încât să fie tot ce îți amintești de la nuntă.

Nunțile sunt pentru cuplu, așa că ar trebui să facă ce vor

Cea mai mare greșeală pe care Cameron vede că o fac cuplurile în ziua nunții este că nu fac ceea ce își doresc.

Atât de multe cupluri cheltuiesc mii de dolari și dedică nenumărate ore de planificare doar pentru a-și celebra dragostea așa cum cred ei că ar trebui să o facă.

Dar nunta poate fi despre orice. Dacă vrei să fugi în pădure sau să planifici un bal inspirat de „Bridgerton” într-un conac, fă acest lucru.

Oamenii cred că există un set de reguli și tradiții pe care trebuie să le urmezi pentru ca ceva să fie considerat o nuntă, dar generația actuală de creatori de tendințe înlătură aceste bariere.

Cuplul este în centrul sărbătorii, așa că de ce nu ar trebui totul să se bazeze pe cine sunt ei și ce are sens pentru ei?

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook