Singapore| Șase luni de închisoare pentru un bărbat care a încălcat regulile de carantină pentru a se vedea cu iubita lui

Singapore| Șase luni de închisoare pentru un bărbat care a încălcat regulile de carantină pentru a se vedea cu iubita lui

Iubirea nu ține cont de restricții și nici de închisoare.

Un bărbat din Marea Britanie a pledat vinovat după ce a încălcat restricțiile din Singapore. El s-a strecurat din camera de hotel pentru a-și întâlni logodnica, deși era obligat să stea două săptămâni în carantină.

Nigel Skea, în vârstă de 52 de ani va trebui să suporte acum șase luni de închisoare pentru că și-a părăsit camera de trei ori pe 21 septembrie anul trecut, dintre care una a fost întâlnirea cu partenera care nu se afla în carantină, dar care a rezervat o cameră în același hotel.
De asemenea, Skea nu purta o mască, măsură care trebuie respectată cu strictețe în Singapore.

Orașul-stat cere ca majoritatea celor care sosesc, să stea 14 zile de carantină la hotelurile desemnate de guvern.

„Aceasta este o poveste clasică a doi iubiți care doresc să fie împreună și care încercă să fie cât mai apropiați unul de celălalt, dar care încalcă legea”, a declarat avocatului cuplului în fața instanței.

Se așteaptă ca sentința să aibă loc pe 26 februarie. Încălcările carantinei constituie o amendă de până la 10.000 dolari sau până la șase luni de închisoare sau ambele.

Singapore i-a închis și i-a amendat pe alții pentru încălcarea regulilor COVID-19, în timp ce unor străini li s-au revocat și permisele de muncă. Statul a ținut în mare măsură coronavirusul sub control datorită carantinării stricte a celor sosiți, urmăririi contactelor și distanțării sociale.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook