Serviciul Pașapoarte are program prelungit, pe timpul verii. Cererile de eliberare se depun în baza programărilor online

Serviciul Pașapoarte are program prelungit, pe timpul verii. Cererile de eliberare se depun în baza programărilor online

Direcția Generală de Pașapoarte informează că programul seviciilor publice comunitare de pașapoarte va fi prelungit până pe data de 13.08.2021. Astfel, secțiile de eliberări pașapoarte își desfășoară programul cu publicul în intervalul orar 08:00 – 20:00. Pentru e grăbi procesul de înscriere a cererilor, intervalul alocat unei programări online scade de la 10 la 7 minute.

Programările online se fac pe platforma www.epasapoarte.ro și te poți înscrie la oricare secție din țară pentru a depune cererea de eliberare.

„În scopul evitării supraaglomerării și așteptării suplimentare în spațiile destinate publicului, recomandăm persoanelor programate să respecte atât ora de programare, cât și măsurile de protecție igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 (în special distanțarea fizică și portul măștii de protecție)”, transmite Direcția Generală de Pașapoarte într-un comunicat.

Dacă nu ai făcut o programare online, poți depune cererea la una dintre secții doar în limita intervalelor neazoperite de programări.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook