Șervețelul cu care Messi s-a șters la nas la despărțirea de Barcelona se vinde cu 1 milion de dolari

Șervețelul cu care Messi s-a șters la nas la despărțirea de Barcelona se vinde cu 1 milion de dolari

Șervețelul pe care Lionel Messi l-a folosit pentru a se șterge la nas și ochi în timpul discursului de adio susținut când a părăsit clubul Barcelona a fost scos la vânzare pentru prețul de 1 milion de dolari.

În timpul discursului de adio, starul argentinian nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar soția sa, Antonella, i-a dat un șervețel.

Potrivit Complete Sports, un bărbat care a fost prezent la respectiva conferință de presă a reușit să ia șervețelul pe care Messi îl aruncase și încearcă să-l vândă cu un milion de dolari pe un site de licitații online.

El susține că prețul este atât de mare pentru că bucata de hârtie conține ADN-ul lui Messi, iar cel care îl deține l-ar putea clona în viitor pe legendarul fotbalist.

Între timp, PSG a vândut 1 milion de tricouri cu Messi, la doar o săptămână de la semnarea contractului. Fiecare tricou costă între 135 și 200 de dolari. Estimările arată că echipa franceză a câștigat aproximativ 100.000.000 de dolari în trei zile, doar din vânzarea de tricouri.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook