Șeful Grupului de Comunicare Strategică demisionează. „Să preia alții această responsabilitate”

Șeful Grupului de Comunicare Strategică demisionează. „Să preia alții această responsabilitate”
Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică. Foto: Facebook/Andi Manciu

Grupul de Comunicare Strategică rămâne fără coordonator, după ce Andi Manciu și-a anunțat demisia. „M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am ocupat în calitate de consilier de stat de coordonarea comunicării guvernamentale. O perioadă dificilă, încărcată, plină de provocări și de momente care îmi vor rămâne în minte pentru multă vreme de acum încolo. Acum e momentul să pun punct și alții să preia această responsabilitate”, a scris el pe Facebook.

Manciu le mulțumește celor care i-au acordat încredere și spune că a făcut tot ce a putut pentru a „face lucrurile cât se poate de bine, în condițiile date”.

El este mulțumit că lasă ceva în urmă „în privința modului în care se realizează comunicarea guvernamentală”, dar nu precizează clar care este motivul demisiei, lăsând de înțeles totuși că oboseala acumulată în ultimul an și jumătate și-a spus cuvântul.

M-am hotărât să solicit eliberarea mea din funcție începând din 1 Mai. S-a făcut aproape un an și jumătate în care m-am…

Publicată de Andi Manciu pe Duminică, 25 aprilie 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook