Sean Penn vrea doar spectatori vaccinați în cinematografele în care rulează noul său film. „Nevaccinații oricum nu sunt interesați de filmele mele”

Sean Penn vrea doar spectatori vaccinați în cinematografele în care rulează noul său film. „Nevaccinații oricum nu sunt interesați de filmele mele”

Actorul și regizorul Sean Penn vrea ca, pentru lansarea următorului său film, Flag Day, spectatorii din cinematografe să fie complet vaccinați.

Învitat la emisiunea Late Night with Seth Meyers, difuzată pe NBC, actorul transmite un mesaj puternic publicului. „Aș cere ca numai persoanele complet vaccinate să vină să vadă filmul”, spune el.

Sean Penn este un puternic susținător al vaccinării împotriva Covid-19. În iulie, site-ul Deadline anunța că actorul din Mystic River solicită tuturor membrilor echipei de filmare a următoarei serii Gaslit să fie complet vaccinați.

Actorul are o atitudine critică la adresa persoanelor nevaccinate. Într-un interviu pentru CNN, Sean Penn spunea că a nu fi vaccinat împotriva Covid-19 este ca şi cum ai „pune cuiva arma la cap”. „Eu chiar cred că toată lumea ar trebui să fie vaccinată. Ar trebui să fie obligatoriu, aşa cum trebuie să aprinzi farurile la mașină noaptea”.

Penn va trebui totuşi să accepte că unele persoane nevaccinate vor merge să-i vadă filmul. Nu este decizia lui să impună vaccinarea în cinematografe, dar este convins că „oamenii care nu sunt vaccinați oricum nu sunt interesați de filmele sale”.

Sursa: Huffington Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook