Se destramă familia Biden de la Casa Albă. Câinii au fost dați afară după ce unul dintre ei a atacat un agent de securitate

Se destramă familia Biden de la Casa Albă. Câinii au fost dați afară după ce unul dintre ei a atacat un agent de securitate

Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden nu mai au voie la Casa Albă, după ce unul dintre ei, Major, a atacat săptămâna trecută un membru al echipei de securitate. Câinii au fost timiși la reședința familiei din Wilmington, Delaware, unde vor rămâne până la finalul mandatului. O sursă de la Casa Albă a spus pentru CNN că incidentul a implicat „mușcarea unei persoane”.

Starea victimei nu este cunoscută, dar incidentul pare să fi fost destul de grav, din moment ce s-a decis înlăturarea definitivă a câinilor.

Major, în vârstă de 3 ani, a avut mai multe reacții agresive de când a ajuns la Casa Albă, inclusiv episoade în care a încercat să atace membri ai cabinetului sau agenți de securitate. Celălalt câine, Champ, are 13 ani și este mai lent în mișcări, din cauza vârstei.

„Trebuie să ia liftul pentru a ieși pe South Lawn și nu sunt obișnuiți cu asta. Sunt foarte mulți oameni care-i urmăresc și îi privesc”, a spus Jill Biden în urmă cu o lună, la emisiunea „The Kelly Clarkson Show”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook