S-au scumpit preţurile biletelor de avion spre destinaţii exotice. Unde mai fugim când e frig?

S-au scumpit preţurile biletelor de avion spre destinaţii exotice. Unde mai fugim când e frig?

Anul 2020, fie el un an de groază, a venit cu zeci de postări pe rețelele de socializare ale prietenilor sau cunoscuților care nu au ezitat deloc în a ne arăta că se plimbă prin țări exotice. Sigur ai sesizat și tu cum zilnic îți apare o poză din Zanzibar în timp ce tu ești la muncă sau în pat, acasă -unde probabil ai probleme cu apă caldă-.

Când vine vorba de vacanțe și relaxare sunt însă două tipuri de români. Cei care iubesc iarna și fug pe Valea Prahovei la ski, sau cei care fug de frig în țările exotice. Plus că în aceste destinații restricțiile nu sunt așa dure, pentru că sunt puține cazuri de Covid-19. Aceste destinații sunt încă la mare căutare.

Doar în luna decembrie, anul trecut, au călătorit spre Dubai peste 2.000 de români, în fiecare săptămână. Iar căutările de bilete de avion pentru destinațiile astea au crescut chiar și cu 400%, arată Vola.ro. Doar că biletele se scumpesc pe zi ce trece.

În Dubai de exemplu, puteai călători cu 287 de euro, dar acum prețurile depășesc 430 de euro.

O altă destinație preferată de români rămâne Zanzibar. Poți călători luna aceasta, dar te costă peste 1.400 de euro. În Maldive plătești de la 1.000 de euro, iar în Tenerife e ceva mai ieftin. Îți trebuie un buget de vreo 400 de euro.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook