Robert Kennedy Jr: Criza Covid este folosită pentru a controla și manipula cetățenii

Robert Kennedy Jr: Criza Covid este folosită pentru a controla și manipula cetățenii
Foto: Robert Kennedy Jr. în timpul protestelor de la Berlin

Robert Kennedy a susținut un discurs sâmbătă, 29 august 2020, la Berlin, în fața a mai mult de un milion de oameni, conform organizatorilor  – dar 38.000 conform surselor oficiale. Robert este fiul lui Bobby Kennedy și nepotul lui John F. Kennedy, fost președinte al Statelor Unite, ambii asasinați.

France Soir a obținut un interviu cu acesta, pe care îl redăm mai jos.

Robert, ce crezi că se întâmplă acum în lume?

Robert Kennedy Jr.: Cred că există oameni care cred că pandemia a fost planificată, că virusul a fost modificat genetic, că a fost eliberat accidental sau într-un mod planificat, că ar fi ca o armă.

De fapt, nu cred că cineva știe răspunsul la aceste întrebări.

Dar este o criză. Și fiecare criză devine o oportunitate favorabilă elementelor autoritare. Este o oportunitate similară cu 9/11 (atac asupra celor două turnuri din New York). Fiecare criză majoră este utilizată de elite, militare sau de informații, telecomunicații sau, în acest caz, companiile de tehnologie.

Miliardarii din Silicon Valley care controlează comunicațiile sau interfețele, indiferent că este vorba de Jeff Bezos, Zuckerberg sau Bill Gates, beneficiază cel mai mult. Ei sunt cei care continuă să câștige miliarde în timp ce clasa de mijloc la nivel global este lăsată în urmă. Toate programele sociale sunt în faliment.

Acest lucru are ca rezultat o societate oligarhică care necesită un control social enorm. Odată cu instalarea simultană a 5G, aceasta le va oferi o capacitate fără precedent de a monitoriza și controla comportamentul uman, precum și capacitatea de a valorifica datele noastre și de a ne transforma în mașini de consum. Nu contează dacă ceea ce se întâmplă a fost planificat sau nu.

Dar acest fenomen este folosit pentru a avea un efect puternic în impunerea controlului social asupra umanității.

Să vorbim despre rolul presei. Ieri ai avut un public uriaș la Berlin și ai susținut un discurs incredibil care atinge mulți oameni, despre drepturile omului, sănătate. Puține canale mass-media au acoperit evenimentul. De ce ?

Nu sunt sigur că nu au acoperit. Am spus de la început că ceea ce urma să se întâmple era să pretindă că toți acești oameni nu erau acolo, că vor vorbi despre 3 sau 5.000 de oameni și despre naziști. Iar astăzi, un cumnat care din întâmplare este evreu, mi-a trimis un articol din Daily Kos, un ziar important, care spune că Robert Kennedy a fost la Berlin si a vorbit la o demonstrație antisemită. Se întreba ce mi s-a întâmplat.

Este cu adevărat extraordinar. Cenzura în mass-media tradițională, rețelele sociale care profită de această criză, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Facebook și Google… Google deține o companie care produce vaccinuri. Au o afacere de 750 de milioane de dolari cu Glaxo, care face un vaccin împotriva Covid-19. Este o filială a Alphabet, holdingul care deține Google. Și Google cenzurează toate criticele la adresa vaccinurilor.

Este cu adevărat uimitor să trăim în această lume kafkiană. Stiam că se va întâmpla cândva pentru că i-am citit pe George Orwell, Aldous Huxley, Kafka când eram mici. Dar nu ne-am gândit niciodată că se va întâmpla atât de curând.

Cred că este momentul să luați frâiele și să mergeți în campanie, dacă este nevoie. Acum este momentul să înfruntăm realitatea pentru că au un răspuns pentru toate, canalele mass-media sunt uimitoare. Au capacitatea de a distruge pe cineva, de a spune fără nicio problemă că am fost acolo să vorbesc în fața naziștilor.

Pe scenă, era un portret imens al lui Mahatma Gandhi, care nu este nazist, maestrul de ceremonii era de culoare, din Ghana, era un călugăr Hari Krishna, chiar opusul nazismului. Erau oameni care iubesc democrația, libertatea, libertatea de exprimare și care doresc să ne bucurăm în continuare de acele libertăți.

Erau oameni care contestau autoritatea. Este opusul nazismului.

Tocmai ai vorbit despre vaccinuri și despre investițiile făcute de anumite companii. Ești îngrijorat de dezvoltarea unui vaccin ARN?

Nu cred că vaccinul Moderna va funcționa. Testele clinice au fost foarte proaste. În grupul cu doze mari, 21% dintre cei care au primit vaccinul au avut efecte secundare grave. Au fost spitalizați și puși sub supraveghere medicală. Orice medicament, cu un risc atât de mare, nu ar putea ieși pe piață. În grupul cu doze mici sau medii, toți voluntarii au dezvoltat reacții adverse, dar mai ușoare.

Se gândesc să vaccineze copii, să vaccineze miliarde de copii de pe planetă. Un copil nu prezintă aproape niciun risc de a contracta Covid. De ce ai administra o substanță care are 100% șanse să provoace o reacție secundară?

În plus, oamenii pe care îi testează nu sunt americanii de rând. Testează doar persoanele cu o sănătate perfectă, fără diabet, fără artrită, fără boli coronariene sau boala Crohn, persoane care nu au fumat niciodată, care nu sunt supraponderale…

Și vor să folosească acest vaccin pentru americanii supraponderali sau care au diabet… Pentru mine, acest vaccin are mari probleme. Dacă va intra pe piață, va fi sfârșitul tuturor vaccinurilor, deoarece va provoca foarte multe reacții negative.

Nimeni nu se va mai vaccina vreodată.

 Deci, nu vă îngrijorează cu adevărat vaccinul ARN, deoarece nici nu credeți că vaccinul va fi comercializat?

Sunt încă îngrijorat. Există 200 de vaccinuri în curs de dezvoltare. În unele regiuni au adoptat deja legi. Vor face obligatorii vaccinurile? Odată aprobate, vor fi automat obligatorii? E o nebunie. Putem face obligatoriu un produs pe care încă nu îl cunoaștem? În special, un produs care va fi administrat persoanelor sănătoase? Acesta nu este un medicament pe care îl administrezi unei persoane bolnave, care ar putea muri oricum din cauza bolii. Este foarte, foarte riscant.

Dar dacă mă uit în urmă în istorie, am văzut de multe ori acest tip de tiranie a fricii. În prezent sunt în țara în care cei mai educați, cei mai luminați oameni de pe planetă, cei mai mari democrați din lume, cei mai educați din Europa, probabil cei mai toleranți, ceea ce explică de ce în anii 1930 atât de mulți evrei locuiau în Germania, pentru că fugiseră din pogromul din est și de Inchiziția spaniolă, ajunseseră să se stabilească în Germania și se integraseră bine acolo. Și apoi întreaga lume a înnebunit. Așadar, exemplul totalitarismului german arată că există un milion de căi către ADN-ul naționalist. Am crescut într-o lume în care oamenii, generația care a experimentat al doilea război mondial, credeau că există o problemă cu germanii. Tatăl meu a spus întotdeauna că nu nemții erau problema. Era o problemă care ne putea afecta pe toți. Se poate întâmpla oriunde. Dacă germanii au ajuns la asta, cu toții o putem face.

Dacă nu suntem vigilenți, la fel se poate întâmpla și acum. Aceasta nu este o problemă germană.

Dacă tatăl tău ar fi fost astăzi cu noi, crezi că ar mai spune același lucru, poate chiar mai vocal?

Cred că ar fi foarte, foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă acum.

Ești foarte serios. Dar trebuie să găsim o cale de ieșire. Iar ieșirea este democrația.

Presa a fost subminată, ne-a fost furată, nu mai există presă. Nu mai este vorba de a spune adevărul, ci de a promova ortodoxia, ortodoxia guvernamentală, ortodoxia societăților.

Mai avem justiția. În Statele Unite, nu poți da în judecată o companie farmaceutică pentru că ți-a îmbolnăvit copilul, dar poți să-i dai în judecată pentru fraude. Există întotdeauna o modalitate de a obține dreptate. Sistemul de justiție este ceea ce funcționează încă în democrația noastră.

Și avem strada. După cum ai subliniat, am avut poate un milion de oameni pe stradă. Și nimeni nu a observat asta. Este o întrebare amuzantă. Emerson a pus întrebarea: Dacă un copac cade în pădure și nimeni nu observă, a căzut cu adevărat? Dacă un milion de oameni ies în stradă și nimeni nu observă, s-a întâmplat cu adevărat acest lucru?

Pentru restul lumii, acest lucru nu s-a întâmplat.

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook