Printul Harry și Meghan Markle își cumpără o locuință de 13 milioane de dolari, în Los Angeles

Proaspăt stabiliți în Los Angeles împreună cu fiul lor, Archie, Printul Harry și Meghan Markle au decis să își cumpere o locuință, însă nu una oarecare, ci pe cea a producătorului francizei ”Fast and Furious”, Steve Chasman. Vila de lux costă nici mai mult, nici mai puțin decât 13 milioane de dolari și are şase dormitoare, cinci băi, piscină, terasă şi sală de cinema. Proprietatea, care are şi o casă de oaspeţi, oferă o privelişte către ocean şi se află în vecinătatea domeniilor deţinute de Tom Hanks şi Ben Affleck.

Tabloidele scriu că Meghan a stabilit un buget de achiziţie cuprins între 12 și 18 milioane de dolari şi vrea ca mama ei, Doris Ragland să se mute cu ei.

Aceleași tabloide speculează că prinţul Charles îi va ajuta pe Harry și Meghan să achite frumoasa vilă, după ce acesta a declarat recent că îşi va susține financiar fiul cu sume provenite din surse proprii.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au şocat-o pe regina Elisabeta a II-a, în luna ianuarie, când au anunţat în mare grabă că renunţa la îndatoririle lor regale. Cei doi s-au retras oficial din rândul membrilor cu rol activ ai case regale, începând cu 1 aprilie, după o înţelegere negociată cu suverana britanică.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook