Lady Gaga povestește în documentarul produs de Prințul Harry și Oprah că a fost violată și sechestrată când avea 19 ani

Lady Gaga povestește în documentarul produs de Prințul Harry și Oprah că a fost violată și sechestrată când avea 19 ani

Cântăreața americană Lady Gaga susține, într-un documentar postat online vineri, că a fost violată și răpită „timp de câteva luni” de un profesionist din industria muzicală. Apoi a rămas însărcinată, la 19 ani. Artista din New York a dezvăluit anterior că a fost violată de un producător, când era la început de carieră, eveniment care i-a generat tulburări de stres post-traumatic, ale căror efecte le mai simte și astăzi, chiar dacă spune că a reușit să le contoleze.

„Aveam 19 ani. Debutasem deja și un producător mi-a spus: scoate-ți hainele”, declară ea în serialul documentar „The Me You Don’t See”, coprodus de realizatoarea TV Oprah Winfrey și prințul Harry pentru platforma Apple TV+.

„Am spus nu și am plecat”, continuă ea. „M-au amenințat că vor arde toată muzica mea. M-au tot întrebat. Așa că m-am detașat de mine și am… nici măcar nu-mi amintesc ”, a spus ea, în lacrimi.

Automutilare

Cântăreața în vârstă de 35 de ani nu vrea să dezvăluie identitatea atacatorului, pentru că „nu mai dorește să se preocupe de această persoană”. Lady Gaga susține că producătorul a violat-o și a ținut-o sechestrată „timp de câteva luni”, înainte de a o abandona, însărcinată, la o intersectie de lângă casa părinților ei. Nu precizează ce s-a întâmplat cu sarcina.

Stefani Germanotta, pe numele ei real, explică faptul că a suferit câțiva „ani mai târziu” un atac de panică în urma căruia a ajuns la spital, unde i s-a spus era predispusă la tulburări de stres post-traumatic legate de respectiva agresiune.

Tulburările au condus-o la auto-mutilare, spune ea. I-au trebuit doi ani și jumătate de terapie pentru a contola aceste impulsuri. „Am învățat toate modalitățile de a ieși” dintr-o criză, explică cântăreața.

Sursa: Le Parisien

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook