Eurovision| Prezentatoarea transgender Nikkie de Jager va purta o rochie în culorile steagului comunității pe care o reprezintă. „Este un vis”

Eurovision| Prezentatoarea transgender Nikkie de Jager va purta o rochie în culorile steagului comunității pe care o reprezintă. „Este un vis”

Prezentatorii Eurovision Nikkie de Jager, Edsilia Rombley, Chantal Janzen și Jan Smit au prezentat ținutele pe care le vor purta în semifinalele din această seară. Rumbley alege o rochie verde aprins, iar Chantal poartă o rochie albastră, decupată. Jan optează pentru un costum albastru și Nikkie pentru o rochie încrustată cu diamante, în care au fost încorporate culorile steagului transgender.

„Este o mare onoare să reprezint culorile steagului transgender”, a scris Nikki pe Instagram, unde are 14,6 milioane de urmăritori. „Mulțumesc pentru acest vis!”, transmite ea casei de modă Maison the Faux, care a creat rochia.

Steagul, proiectat de Monica Helms, este un simbol internațional al comunității transgender și este alcătuit din dungi roz deschis, albastru deschis și alb:

Nikkie a declarat public că este transgender în ianuarie 2020, după ce a fost șantajat, alegând să-și „recupereze propria putere” lansând un clip intitulat „I’m coming Out”.

Make-up artist-ul care are aproape 14 milioane de abonați pe YouTube, a spus: „Nu pot să cred că vă spun asta astăzi, tuturor, dar, la naiba, mă simt bine să o spun, în cele din urmă. M-am născut într-un corp greșit, ceea ce înseamnă că sunt transgender. Sunt aici pentru a împărtăși deschis că sunt transgender. Și prin acest mesaj vreau să îi inspir pe micuții Nikkies din întreaga lume care se simt nesiguri, care nu se simt la locul lor , care se simt neînțelesi. Această lume are nevoie de noi. Trebuie să ne acceptăm reciproc. Trebuie să ne respectăm reciproc. Dar, mai presus de toate, trebuie să ne facem remarcați și să fim înțeleși”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook