Prințul Harry crește găini în curtea casei achiziționate cu 14 milioane de dolari. „Este atât de bine să poți trăi în mod autentic”

Prințul Harry crește găini în curtea casei achiziționate cu 14 milioane de dolari. „Este atât de bine să poți trăi în mod autentic”

Interviul de două ore al lui Oprah Winfrey nu a cruțat pe nimeni. La un an după ce au întrerupt legăturile cu familia regală, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, încă își reglează conturile. După un interviu hiper-mediatizat, Palatul Buckingham ignoră acuzațiile. Cinci declarații ale cuplului:

„Este atât de bine să poți trăi în mod autentic, în sfârșit”, spun ducele și ducesa de Sussex

În curtea casei lor din Santa Barbara, cumpărată cu 14,5 milioane de dolari, au un coteț pentru găini. Găini salvate dintr-o crescătorie. Echipa lui Oprah Winfrey a filmat cuplul hrănindu-le cu cereale. „Genul acesta de lucruri, de bază, dar atât de pline de satisfacții”. Regina Elisabeta a II-a, care iubește atât de mult animalele, va fi cu siguranță fericită pentru ei.

„Pur și simplu nu mai voiam să trăiesc”, spune Meghan Markle

Imediat după căsătoria cu prințul Charles, în 1984, Diana a avut, de asemenea, gânduri suicidare și nu a primit niciun ajutor din partea Casei Regale. Istoricul Kate Williams concluzionează: „Diana a spus că va lupta până la capăt, dar în cele din urmă paparazzi au urmărit-o până la moarte. Faptul că, 25 de ani mai târziu, nora ei a experimentat aceeași singurătate, aceeași hărțuire în mass-media și aceeași lipsă de empatie din partea familiei regale, este dovada că nu am învățat nimic”. Cu excepția faptului că Meghan Markle și Prințul Harry au putut și au știut cum să taie legăturile și să pună Atlanticul între ei și Monarhie. Din grădina lor în stil mediteraneean din Montecito, Santa Barbara, Meghan Markle chiar a liniștit-o pe Oprah și a spus că „viața merită trăită”.

„Viața este bună”

Chiar dacă bunica sa, Regina și tatăl său, Prințul Charles, i-au cerut să aleagă între a servi familia regală (și a se bucura de toate beneficiile) și a fi pe propriile picioare, prințul Harry putea conta oricum pe o avere impresionantă. La aniversarea de 30 de ani, din 2014, Harry a moștenit aproape 20 de milioane de euro de la prințesa Diana, plus bijuteriile și alte obiecte personale pe care le-a împărțit cu fratele său, William. Prințul Harry a recunoscut: „Viața este bună, avem o casă frumoasă și câinii sunt fericiți”.

„Au existat conversații despre culoarea pielii viitorului nostru fiu”, dezvăluie prințul Harry

Harry și Meghan au spus că aceste gânduri nepotrivite nu vin nici de la Regină, nici de Prințul de Edinburgh, „dar trebuie să fie un membru important al familiei regale”, spune istoricul Kate Williams. „Rămân doar prințul Charles, prințul William sau soțiile lor. Aceste dezvăluiri vor lăsa urme. Va exista un răspuns de la Palatul Buckingham, deoarece acuzația este prea gravă”.

„M-a dezamăgit complet”

„Nici măcar nu mi-a răspuns la telefon”, dezvăluie Harry în legătură cu tatăl său. Spune că își va iubi întotdeauna tatăl, dar insistă asupra faptului că vor fi „multe de făcut” pentru restabili legăturile. În ceea ce-l privește pe fratele său William, relațiile dintre cei doi prinți sunt în prezent foarte „distante”. Cu alte cuvinte, nu si-au mai vorbit de mult. „Sper că timpul va vindeca rănile”, a comentat Harry.

„De fapt, am multă compasiune pentru ei. Sunt prizonieri ai sistemului. Tatăl meu este prizonier, fratele meu este prizonier, nu vor putea ieși niciodată”. El este liber. Însă pare să uite că și viitorii regi sunt liberi. Străbunicul său, Edward VIII, a abdicat pentru a se căsători cu o americancă divorțată, Wallis Simpson, lăsând tronul fratelui său mai mic.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook