Precomenzile pentru Dacia Spring au fost sistate din cauza „succesului enorm”, transmite compania

Precomenzile pentru Dacia Spring au fost sistate din cauza „succesului enorm”, transmite compania

Modelul 100% electric produs de uzina Dacia, Spring, urma să contribuie semnificativ la înnoirea și modernizarea parcului auto românesc. Cu un preț care pornește de la 7.700 de euro, cu o rablă la schimb, bineînțeles, sau cu o rată 49 de euro pe lună, părea opțiunea perfectă. Mai ales că un model full-electric are costuri mici de întreținere și taxe 0.

Au fost înregistrate peste 4.000 de precomenzi, drept urmare producătorul a trebuit să suspende campania. Cei care au reușit deja să se înscrie au plătit 100 de euro și vor fi chemați în luna mai pentru a semna un contract.

Se pare, însă, că României i-au fost alocate doar câteva sute de mașini, așa că unii clienți vor primi cei 100 de euro înapoi, dar nu vor putea achiziționa o Dacia Spring. Informația nu este confirmată de companie, deocamdată.

Dacia Spring este produsă și asamblată în China. „Aceasta va fi problema. Dacă uzina din China va putea onora aceste comenzi şi în cât timp. Clienţii au plătit 100 de euro pentru rezervare, însă trebuie să plătească 5% din valoarea maşinii şi mai există şi problema cu programul Rabla Plus”, a spus Bogdan Alecu, jurnalist auto la Ziarul Financiar.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook