Povestea continuă pentru Sex and the City

Povestea continuă pentru Sex and the City

Poate îți era dor de un serial clasic.

O nouă versiune a celebrului serial „Sex and the City” va fi lansată de HBO Max. Va avea aceeaşi distribuţie, însă cu o mică excepție. Actrița Kim Cattrall sau mai bine zis, Samantha Jones, va lipsi din peisaj.

În „And Just Like That”, căci așa este intitulat sezonul, fanii se vor putea delecta timp de 10 episoade cu actrițele Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis.

Sezonul va urmări amiciția celor trei eroine și viețile lor palpitante pline de amor și umor, când acestea au ajuns la vârsta de 50 de ani. Pare-se că totul este mai fun când treci de prima tinerețe.

De-a lungul timpului au existat tot felul de speculații în ceea ce privește continuarea seriei, însă încercările de reluare a producției au fost blocate din cauza relației tumultuoase dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker. Cât de interesant ar fi fost dacă vedeam asta chiar în serial!

Data lansării nu a fost încă specificată, însă primele scene urmează să fie filmate la sfârşitul primăverii, la New York. Până atunci, stăm în suspans!

Noroc cu Sarah Jessica Parker care a postat un trailer al sezonului pe contul ei de Instagram:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook