Salut, sunt George Mihalcea și-ți spun ce documentare poți vedea pe ecranele de acasă!

Miniseria The Last Dance, (Michael Jordan – Cântecul de lebădă), de văzut pe Netflix, îți arată filmări de culise niciodată văzute din sezonul NBA 1997-1998, atunci când Chicago Bulls cucerea al șaselea titlu NBA în doar opt ani.

Vei vedea cântecul de lebădă al unei echipe de legendă în baschetul Mondial: Chicago Bulls, antrenată de Phil Jackson, cu mulți jucători excepționali ajunși la final de carieră: Scottie Pippen, Dennis Rodman, Toni Kukoci, Steve Kerr, alături de un Michael Jordan în plină formă.

Miniseria The Last Dance” (Michael Jordan – Cântecul de lebădă) de pe Netflix îți oferă imagini inedite cu dream team-ul Chicago Bulls din sezonul 97/98: vei vedea filmări din vestiar, de la sala de antrenamente și din fiecare călătorie pe care echipa a făcut-o în acel an. Regizorul Jason Hehir a avut acces la aproximativ 10.000 de ore de peliculă și a sfârșit prin reducerea acesteia la zece episoade a câte 60 de minute. 10 ore cu și despre o echipă cum rar ai mai văzut apoi în baschet: Chicago Bulls 97/98.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook