Killing Eve, serial BBC al cărui sezon cu numărul 3 îl poți vedea acum în întregime pe HBO Go, e o poveste despre o agentă MI6, Sandrah Oh, coreeanca din Anatomia lui Grey, care dezvoltă o obsesie pentru o asasină jucată de Jodie Comer, o tânără actriță britanică în plină ascensiune. Încă din primul sezon din Killing Eve, Bucureștiul a fost folosit de producători pentru scenele care aveau ca fundal Moscova. S-a filmat la Obor, în fața Ministerului Transporturilor și în rectoratul Politehnicii.

Cum relația celor două protagoniste evoluează de-a lungul și de-a latul Europei, în sezonul 3 s-a ajuns cu filmările în România. Vei recunoaște în sezonul 3 din Killing Eve gara Băneasa și parcul Carol din București, dar și ulițele pitorești ale Viscri-ului.

Scris cu mult umor negru și susținut de prestația celor două actrițe din rolurile principale, Killing Eve are în palmares multe premii între care și un BAFTA pentru cel mai bun serial-dramă. A, să nu uit, în sezonul 3 din Killing Eve îl vei vedea într-un rol episodic pe Ștefan Iancu, protagonistul din mult-lăudatul film românesc Un pas în urma serafimilor.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook