Salut, sunt George Mihalcea și-ți spun ce e smart de văzut acum pe ecrane…mai mari sau mai mici.

Pe HBO Go, poți vedea primele 3 episoade dintr-un nou serial, ZeroZeroZero – inspirat de scrierile unui scriitor italian specializat în studiul mafiei, Roberto Saviano. ZeroZeroZero e filmat, montat și povestit într-un ritm foarte alert, se cunoaște mâna de expert a lui Stefano Solima, regizorul care a creat și serialul Gomorah, inspirat tot de Roberto Saviano.

Rămânem tot la mafie, dar trecem de la cea calabreză la cea siciliană. Ai de văzut din acest weekend la cinema Il Traditore, povestea lui Tomasso Buchetta ale cărui mărturii despre mafia siciliană au dus la condamnări a sute de membri Cosa Nostra, inclusiv cea a bossului mafiei corleoneze, Toto Riina.

Pe YouTube, la liber, vezi filmul care a câștigat Oscarul pentru scurt metraj în acest an. The Neighbors’ Window. Tot ce trebuie să faci e să cauți pe YouTube titlul : The Neighbors’ Window.

Pe Facebook, găsești o pagină de video-uri spectaculoase, Live Storm Chaser. Imaginile vorbesc de la sine, cum ziceau reporterii de TV din România anilor 90.

La categoria viral în devenire îți recomand un videoclip de un minut în care o femelă de lynx traversează iarna o autostradă împreună cu cei 5 pui. S-ar putea să descoperi că șoferul care a filmat acest minut a reușit să facă ceea ce mulți regizori nu reușesc în zece filme: să spună o poveste palpitantă.

Și nu uita, pe Smartradio.ro ai la îndemână zece radiouri tematice, între care și Smart on Soundtrack, muzică memorabilă din filme de neuitat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook