Salut ! Sunt George Mihalcea și-ți spun ce e de văzut pe ecranele de acasă în autoizolare.

Astăzi îți recomand un serial HBO, Foodie Love, care mi-a fost recomandat și mie pentru aceste zile în care tânjim după plimbări romantice în doi, mâncat în oraș și vizitat orașe europene de neuitat, ca de exemplu: Barcelona.

Foodie Love, tradus la noi pe HBO Go Dragoste cu sare și piper, e regizat de Isabel Coixet, o regizoare catalană selecționată frecvent în marile festivaluri europene de film și o specialistă în povești emoționale și emoționante, care face film a la Woody Allen, din dialoguri deștepte și planuri strânse.

Foodie Love, serialul făcut pentru HBO de regizoarea catalană, îți arată în detaliu un cuplu, un el și o ea, de-a lungul primelor întâlniri, iar fiecare date e condimentat cu o experiență culinară prin Barcelona.

Cafenele, baruri, piețe și restaurante, Barcelona și se dezvăluie cu tot melanjul ei de culori, arome și gusturi în acest serial care observă cu delicatețe și sensibilitate începutul unei relații în care, cu siguranță te vei recunoaște într-un fel sau altul.

Foodie Love (Dragoste cu sare și piper) este, chiar și cu alunecările sale ușoare în melodramă, un imn închinat de regizoarea Isabel Croixet iubirii, mâncării, Barcelonei și un omagiu discret adus de autoare celebrului chef american Anthony Bourdain.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook