Salut, sunt George Mihalcea și-ți spun ce e de văzut pe ecranele de acasă!

Extraction este unul din succesele surprinzătoare ale celor de la Netflix în ultimele săptămâni. Filmul îl are pe Chris Hemsworth cap de afiș, în rolul unui mercenar, trimis în Bangladeș să-l recupereze pe fiul unui traficant indian de droguri.

Cu o secvență de acțiune de 11 minute filmată dintr-o bucată, Extraction aduce aminte prin ritmul alert și spectaculozitatea cascadoriilor de filmele seriei John Wick, de Atomic Blonde, sau de thrillerul indonezian The Raid.

O prezență constantă în top 10 Netflix România după lansare, Extraction are în spate echipa care a creat blockbuster-ul Marvel, Avengers: Endgame.

Frații Russo au venit cu scenariul și au asigurat producția, regizor este coordonatorul cascadoriilor din Avengers: Endgame, Sam Hargrave, iar Chris Hemsworth, cel care-l joacă pe Thor în filmele Marvel, are o partitură foarte solicitantă fizic în rolul principal.

Lăudat pentru coregrafia scenelor de luptă și cascadorii dar criticat pentru subțirimea scenariului și violența excesivă, Extraction e o alegere foarte bună atunci când ai chef de un popcorn movie onest și bine executat. 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook