Salut, sunt George Mihalcea și-ți spun ce e smart de văzut acum pe ecrane…mai mari sau mai mici.

Pe HBO Go, ai două sezoane din Bad Banks (Bănci necruțătoare), un serial despre angajații băncilor de investiții europene. Poate n-o să înțelegi chiar tot jargonul de bancheri contemporani dar măcar o să pricepi de ce sunt în stare cei cărora, uneori, le încredințezi cu ochii închiși economiile tale. Bad Banks de pe HBO e o ocazie bună să deschizi ochii în privința celor care se joacă zi de zi cu banii tăi.

Pe Netflix trebuie să-ți semnalez o demență vizuală, The Bad Batch – un thriller distopic regizat de iranianca Ana Lily Amirpour, o specialistă în ciudățenii cinematografice. The Bad Batch – disponibil acum pe Netflix – e o simfonie fascinantă de violență și sexualitate deloc reprimată în care o să-ți placă să-i vezi pe câțiva actori care ies din zona lor de roluri șablon: Jason Momoa, Keanu Reeves, Jim Carrey, Giovanni Ribisi și Diego Luna.

Pe Youtube ai parte la liber de o filmare uluitoare cu New York-ul anilor 1911, filmare restaurată color, la rezoluție 4 K, prin intermediul inteligenţei artificiale.

La categoria viral în devenire pe Vimeo ai un text celebru pe internet, Be a Lady They Said, text recitat în acest clip de Cynthia Nixon, cea care a jucat-o pe Miranda în Sex and the City.

Și nu uita, pe Smartradio.ro ai la îndemână zece radiouri tematice, între care și Smart on Soundtrack, muzică memorabilă din filme de neuitat.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook