Salut, sunt George Mihalcea și-ți spun ce e de văzut pe ecranele de acasă în această perioadă de autoizolare!

Pentru că mulți dintre noi se reorientează în această perioadă în care cinematografele sunt închise către servicii de video on demand, e bine să știi că ai acces în România și la alte platform de conținut video în afară de Netflix și Hbo Go.

La noi, Netflix-ul vine cu abonamente lunare între 8 și 12 euro, iar HBO Go cu un tarif lunar de 4 dolari.

Amazon Prime e disponibil și în România cu un abonament lunar de 6 euro, iar oferta cuprinde multe seriale produse de Amazon dar și câteva serii clasice precum Seinfeld.

Un alt sericiu de streaming care câștigă ușor, ușor teren la noi este Mubi , înființat de un antreprenor turc prin 2007. Cu 5 dolari lunar poți vedea multe filme de artă apărute în festivalurile internaționale în ultimii ani. De menționat că în această perioadă Mubi vine cu o ofertă pentru noii abonați de 1 liră sterlină pentru 3 luni de acces.

Tiff Unlimited, platforma VOD a festivalului de filmde la Cluj care oferă multe din producțiile prezentate în ultimii ania acolo, și-a extins perioada de free trial pentru o perioadă de 2 săptămâni. La capătul perioadei de free trial, Tiff Unlimited costă 5 dolari plus TVA lunar.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook