Petrecere sexuală cu 52 de persoane organizată lângă un spital Covid. Poliția a întrerupt distracția

Petrecere sexuală cu 52 de persoane organizată lângă un spital Covid. Poliția a întrerupt distracția

BELGIA| A fost nevoie de intervenția poliției pentru a opri o petrecere sexuală la care participau 52 de persoane, în condițiile în care astfel de adunări sunt interzise din cauza epidemiei. Acum două săptămâni, o altă orgie organizată în Belgia, la care participau doar bărbați, a pus capăt unui europarlamentar ungur, activist anti-gay…

Orgia desfășurată weekend-ul trecut era, de fapt, o aniversare de 28 de ani. Toți participanții erau francezi. Sărbătoritul a decis să marcheze momentul printr-o petrecere cu escorte, organizată în orașul Saint-Mard, la granița cu Franța. Ca și cum nu era de ajuns, petrecerea a fost ținută în vecinătatea unui spital Covid.

20 de polițiști au descins în incinta care găzduia petrecerea, au aplicat fiecărui participant amenzi de câte 250 de euro – pedeaspa standard pentru cei care încalcă regula anti-Covid privind adunările mai mari de patru persoane într-un spațiu închis. Doi petrecăreți au fost amendați și pentru posesie de droguri.

Primarul François Culot a declarat că este „scandalizat” de petrecerea sexuală care a avut loc într-o vilă amplasată la câțiva pași de clinica Edmond-Jacques, spital Covid pentru moment. „Sunt foarte nervos. unii oameni nu respectă absolut nimic. Să organizezi o petrecere de noapte chiar în fața unei clinici unde sunt tratați pacienți Covid? Este inacceptabil”.

Culot a subliniat că acum câteva zile proprietarii saloanelor de înfrumusețare au organizat un protest împotriva regulilor care le-au închis afacerile și le-au pus siguranța financiară în pericol, scrie The Independent.

„Multe afaceri mici sunt în situații disperate. Într-un moment în care le cerem tuturor să facă eforturi și trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a opri extinderea epidemie, unii oameni încalcă regulile într-o manieră rușinoasă”, spune el.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook