„Orgie Covid”| Europarlamentar arestat după ce a participat la o petrecere ilegală, cu stupefiante și alcool

„Orgie Covid”| Europarlamentar arestat după ce a participat la o petrecere ilegală, cu stupefiante și alcool

La o petrecere cu alcool și stupefiante care avea loc la câțiva metri de secția de poliție de strada Marché au Charbon, au participat, printre alții, un parlamentar și mai mulți diplomați. Europarlamentarul încerca să fugă pe acoperis când a fost reținut. El nu și-a pierdut cumpătul în fața polițiștilor, cărora le-a arătat direct imunitatea parlamentară, determinând intervenția, în toiul nopții, a Ministerului de Externe din Belgia.

După „petrecerile Covid”, iată „orgia Covid”. Vineri seară, poliția a intervenit într-un bar din centrul Bruxelles-ului pentru a întrerupe partidele de sex la care au participat 25 de persoane, inclusiv un europarlamentar și mai mulți diplomați.

Când a întrerupt orgia clandestină, poliția nu se aștepta să se confrunte cu un europarlamentar. Mai multe canale mass-media din Belgia, inclusiv La Derniere Heure și Het Laatste Nieuws (HLN), au distribuit informația. Vineri seară, 27 noiembrie, poliția a pus capăt „ogiei”, o petrecere sexuală care avea loc în inima Bruxelles-ului. Dar printre participanți se afla și un europarlamentar.

Politicianul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a încercat să scape pe acoperis. A trebuit să-și folosească imunitatea parlamentară pentru a se proteja. Potrivit belgienilor, Ministerul Afacerilor Externe a trebuit să intervină. Alți diplomați au participat la petrecerea clandestină, unde au fost găsite numeroase stupefiante și sticle de alcool.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook