Nepotul lui John F. Kennedy, interzis pe Instagram după ce a postat teorii conspiraționiste despre vaccinurile anti-Covid

Nepotul lui John F. Kennedy, interzis pe Instagram după ce a postat teorii conspiraționiste despre vaccinurile anti-Covid

Contul de Instagram al lui Robert F. Kennedy Jr. a fost suspendat definitiv după ce acesta a postat în mod repetat afirmații false despre vaccinurile anti-Covid. Nepotul fostului președinte american rămâne activ pe Facebook (companie care deține și platforma Instagram). Kennedy Jr. a pretins, printre altele, că fostul mare jucător de baseball Hank Aaron a murit din cauza vaccinului anti-Covid, informație considerată falsă.

Robert Kennedy Jr. este avocat și activist pentru mediu. Deține și conducerea fundației Children’s Health Defence, organizație care este sceptică în privința beneficiilor oferite de vaccinuri.

Anul trecut a ținut o prelegere în cadrul conferinței organizate de National Vaccine Information Centre, o grupare care este acuzată de dezinformare privind vaccinurile. Kennedy a afirmat la acea vreme că participanții și-au însușit mesajul pe care l-a transmis și că „semințele au ajuns pe un teren fertil”.

În decembrie 2020, nepoata sa, Kerry Kennedy Meltzer (medic) a scris pentru New York Times un articol intitulat Vaccinurile sunt sigure, indiferent ce spune Robert F. Kennedy Jr.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook