Muzicienii către Trump: „Fuck you. Stop playing my song!”

Muzicienii către Trump: „Fuck you. Stop playing my song!”

de Alexandru Anghel

Artiștii sar din nou pe Donald Trump. După ce familia regretatului Tom Petty i-a interzis lui Trump să mai folosească I Won’t Back Down în campanie, acum și trupa Panic! At The Disco îi transmite… aceleași gânduri bune.
Președintele SUA a intrat pe scenă la mitingul din Phoenix, Arizona, pe cântecul lor High Hopes. Așa că solistul Brendon Urie i-a transmis imediat un mesaj pe Twitter:

Dear Trump Campaign,
Fuck you. You’re not invited. Stop playing my song.
No thanks„.

Cea mai mare speranță pe care o avem e să scăpăm de monstrul ăsta la votul din noiembrie. Ne plăcea să râdem de tine, dar nu când ne distrugi țara„, a mai spus Urie despre președintele SUA.

Și muzicianul Bruce Springsteen are cuvinte dulci de spus despre Donald Trump: „E o amenințare pentru democrația noastră. Nu știu dacă democrația mai poate rezista încă 4 ani cu el„.
Bruce „The Boss” Springsteen îl critică pe Trump și pentru că a folosit gaze lacrimogene ca să elibereze de protestatari terenul din fața St. John Church, doar pentru că voia el să-și facă o poză acolo. „Un gest cu totul anti-American, gest stupid de bufon„.

Uite și dovada:

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook