Ministrul Cătălin Drulă a depus plângere penală la DNA, împotriva „grupului mafiot care a blocat metroul”

Ministrul Cătălin Drulă a depus plângere penală la DNA, împotriva „grupului mafiot care a blocat metroul”

Metroul bucureștean este blocat de mai bine de nouă ore. Sindicaliștii USLM au inițiat un protest spontan, iar călătorii nu au fost primiți în subteran. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, acuză o „acțiune ilegală, generată de interese mafiote”. Drept urmare, a depus o plângere penală la DNA.

„Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru următoarele infracțiuni:

-zădărnicirea combaterii bolilor

-abuz în serviciu

-trafic de influență

-folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane

-folosirea de către liderii sindicali a influenței și autorității în scopul obținerii de bani, bunuri și foloase necuvenite

-șantaj

-infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate

Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.

Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției.

Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.

Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului”, a scris Drulă pe contul de Facebook.

Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru…

Posted by Cătălin Drulă on Friday, March 26, 2021

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook