MESAJE SFÂNTUL ION 2020: Cele mai frumoase urări şi felicitări

MESAJE SFÂNTUL ION 2020: Cele mai frumoase urări şi felicitări

Ziua Sfântului Ioan marchează marți sfârşitul sărbătorilor de iarnă. În fiecare an, pe 7 ianuarie, este sărbătorit Sfantul Ioan Botezatorul, zi în care este cinstit pe cel care l-a botezat pe Hristos în Iordan. Aproape două milioane de români îşi serbează onomastica.

Sărbătorile închinate Sfântului Ioan Botezătorul mai includ Zămislirea (23 septembrie), Naşterea (24 iunie) şi Tăierea capului (29 august).

MESAJE SFÂNTUL IOAN 2020

Mediafax.ro a selectat câteva mesaje frumoase, pe care le puteţi trimite celor dragi cu această ocazie.

„La Mulţi Ani cu ocazia zilei de Sfântul Ioan!”
„La mulţi ani şi Sfântul Ioan să te călăuzească mereu!”
„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!”
„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”
„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani!”
„Ne gândim cu toţii la tine în această zi specială şi îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!”
„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros La Mulţi Ani, sănătate, nenumărate realizări şi tot ce vă doriţi alături de cei dragi.”
„Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur că Sfântul Ioan, al cărui numei îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră şi necondiţionată. La mulţi ani!”
„Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulţi ani, de Sfântul Ioan!”
„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La Mulţi Ani!”
„Să ai o viaţă senină ca răsăritul de soare iar sufletul să-ţi fie curat ca neaua. Îţi urez o zi de neuitat şi un călduros La Mulţi Ani!”
„Azi e ziua numelui tău, un nume frumos şi simplu, încărcat de emoţie. Îţi dorim numai bine, iubire şi să ai parte de toată fericirea din lume!
„La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Norocul să te urmeze mereu şi să ai parte numai de zâmbete şi soare în calea ta!”
„Dragă Ioane, sper ca mesajul meu călduros să ajungă la tine deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele. La mulţi ani!”

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook