Mesaj oficial de avertizare al ISU Brașov: „Ursu’ băăă. Atenție”. Operatorii sunt cercetați disciplinar

Mesaj oficial de avertizare al ISU Brașov: „Ursu’ băăă. Atenție”. Operatorii sunt cercetați disciplinar

Operatorii serviciului Ro-Alert din Brașov au anunțat în mod pur românesc că un urs se plimbă pe strada Stejărișului, că este periculos și că brașovenii ar trebui să se ferească de el: „URSU BĂĂĂ”. Așa începe mesajul oficial de avertizare trimis de ISU Brașov. Așa au considerat angajații ISU că ar trebui să anunțe situația.

„URSU BĂĂĂ! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărișului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”. Asta au putut citi brașovenii pe ecranele telefoanelor mobile, după ce sunetul strident, specific notificărilor RO-ALERT, le-a dat palpitații.

Poate fi, până la urmă, o strategie de calmare a cetățeanului. După zgomotul care parcă anunță sfârșitul lumii, vine o abordare mai relaxată a situației, o metodă de a-l face pe cititor să-și vină în fire, să se simtă din nou ca acasă. Lupii băăă, pardon, ursu’.

ISU Brașov anunță că va fi deschisă o anchetă disciplinară. Probabil cei găsiți vinovați vor avea de scris de 100 de ori, pe smarphone: „Mă angajez să îmi dezvolt simțul umorului peste nivelul de clasa a 6-a. Și data viitoare o să scriu cu diacritice”.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook