Meghan Markle| Ținuta purtată în timpul interviului acordat lui Oprah ascunde mai multe mesaje puternice

Meghan Markle| Ținuta purtată în timpul interviului acordat lui Oprah ascunde mai multe mesaje puternice

Meghan Markle și-a ales cu mare grijă ținuta pentru interviul cu Oprah Winfrey. Punctată cu flori de lotus, rochia pe care o poartă ascunde mai multe semnificații puternice. Rochia neagră, semnată de Armani, este acoperită cu o floare de lotus pe umăr – reprezintă renaștere și purificare. Lotusul este un simbol al reînnoirii. „O floare de lotus este dată unei persoane care se recuperează după un accident sau un eveniment traumatic, notează revista Town & Country. Dar floarea are voința de a trăi. O sămânță de lotus poate supraviețui mii de ani fără apă”.

Meghan Markle a spus după plecarea cuplului din Anglia: „Nu doar supraviețuim, prosperăm”.

Wallis Simspon

Mulți au observat, de asemenea, o asemănare izbitoare între rochia lui Meghan și cea pe care Wallis Simpson a purtat-o într-o sesiune foto oficială, din 1936. Meghan este adesea comparată cu Simpson – o americancă divorțată care a început o relație cu regele Edward, în anii 1930. Îndrăgostit de ea, a abdicat ​​pentru a se căsători cu Wallis. Alegerea lui seamănă foarte mult cu decizia prințului Harry de a renunța la regalitate pentru dragoste.

Coafura lui Meghan este similară cu a lui Wallis Simpson – amândoua poartă părul legat la spate, cu cărare pe mijloc.

Diana Spencer

Mai multe elemente ale ținutei lui Meghan amintesc de Diana Spencer, mama prințului Harry, care a murit în 1997. Brățara purtată de Meghan provine din colecția personală a Dianei. Markle a purtat-o pentru ​​prima dată în 2018, în timpul unei călătorii în Fiji.

Din aceeași brățară a fost făcut inelul de logodnă. „Pentru a ne asigura că ne însoțește în această călătorie nebună”, a spus atunci prințul Harry.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook