Marsilia| Autoritățile interzic petrecerile de nuntă. Motivul: „Voi vă pupați tot timpul la nunți”

Marsilia| Autoritățile interzic petrecerile de nuntă. Motivul: „Voi vă pupați tot timpul la nunți”

Renaud Muselier, președintele al regiunii Provence-Alpes-Côte d’Azur (Paca), a cerut duminică, 13 septembrie, „închiderea plajelor și parcurilor după ora 20:00” și  „interzicerea petrecerilor de nuntă” în Marsilia și regiunea metropolitană, care se confruntă cu reapariția epidemiei Covid-19.

„Vom vedea ce va propune prefectul. Aceasta este propunerea mea către prefect. Cred că acestea sunt măsuri stricte, ferme, dar de bun simț”, a spus el la postul de radio RTL.

„Seara, după muncă, pe plajă, în parcuri, toată lumea face aproape ce vrea, pentru că nu există echipaje de poliție. Deci, plajele și parcurile trebuie închise la ora 20:00 ”, a concluzionat el.

„Te căsătorești, dar nu faci și petrecere după”

„Trebuie să interzicem petrecerile de nuntă. Te căsătorești, dar nu faci petrecere după, aștepți. Pentru că voi vă pupați tot timpul la nunți ”, a adăugat el. Iar în cazul înmormântărilor este necesar ca acestea „să se limiteze la 20 de persoane”.

Pentru a evita adaugarea cazurilor de gripă celor de Covid, președintele regiunii franceze pledează ca „vaccinul antigripal să fie obligatoriu în toată țara pentru cei cu vârsta peste 65 de ani și pentru tot personalul medical”.

Sursa: Huff Post

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook