Marea Britanie: Sexul este interzis persoanelor care nu locuiesc împreună

Marea Britanie: Sexul este interzis persoanelor care nu locuiesc împreună

Noile reguli pentru combaterea coronavirusului, instituite pe 1 iunie, interzic cetățenilor să facă sex cu o persoană care locuiește într-o altă locație.

Măsura spune că englezii nu mai pot socializa în spații interioare cu persoane care nu sunt izolate în aceeași locuintă.

„Nicio persoană nu poate participa la o întâlnire care se desfășoară într-un spațiu interior public sau privat și care presupune interacțiunea a două sau mai multe persoane.”.

Până acum, persoana care mergea într-o altă locuință încălca regulile, dar de ieri, toate persoanele care sunt implicate pot fi acuzate, potrivit noului regulament.

Sunt acceptate totuși „motive întemeiate” care pot fi invocate pentru a facilita întâlnirile private în spații închise, dar sexul nu se numără printre ele.

Motivele acceptate sunt legate de întâlnirile sportivilor de performanță, persoanelor vulnerabile sau lucrătorilor esențiali.

De altfel, pot participa la întâlniri private cei care au în grijă copii, părinții divorțați care trebuie să-și vadă copiii, cei care participă la înmormântări sau cei care oferă ajutor de urgență.

Încă nu este clar care sunt pedepsele pentru cei care încalcă noile reguli sau dacă vor fi amendați.

Un studiu al universităților Anglia Ruskin și Ulster spune că șase din 10 englezi nu au întreținut relații sexuale pe timpul carantinei.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook