Madonna denunță cenzura impusă celor care își spun părerea despre vaccinul anti-Covid. „”Nimeni nu poate spune ce gândește”

Madonna denunță cenzura impusă celor care își spun părerea despre vaccinul anti-Covid. „”Nimeni nu poate spune ce gândește”

Într-un interviu pentru revista americană V Magazine, Madonna denunță „cultura anulării” care împiedică discuțiile legate de vaccinare. „Modul în care oamenii gândesc despre pandemie, de exemplu, că vaccinarea este singurul răspuns sau dacă ești pro sau contra (vaccinării). „Nu există nicio dezbatere, nu există nicio discuție. Este ceva ce aș vrea să denunt, ca să putem vorbi despre asta”, spune Madonna.

În iulie 2020, Instagram a blocat unul dintre videoclipurile în care Madonna susține că a fost găsit un vaccin împotriva coronavirusului, dar că el rămâne „secret” pentru publicul larg. O știre falsă care a generat multe comentarii negative din partea fanilor.

„Vreau să subliniez faptul că nu suntem încurajați să discutăm despre vaccinul împotriva coronavirusului. Cred că, în calitate de artiști, este datoria noastră să punem lucrurile la îndoială. Și cenzura care guvernează lumea în acest moment este terifiantă. Nimeni nu poate spune ce gândește. Nimeni nu îndrăznește, de teamă să nu fie amenințat și expulzat din toate sferele sociale. În cancel culture, tulburarea liniștii este considerată trădare”, continuă artista.

„Cu cât ești mai tăcut, cu cât îți este mai frică și cu atât devine mai periculos. Îi dăm prea multă putere curentului „cancel culture” închizând complet gura”, concluzionează artista.

Sursa: RTL

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook