Lucruri care te-ar face să iei mai des avionul

Lucruri care te-ar face să iei mai des avionul

Cei mai mulţi dintre pasageri îşi doresc mai mult spaţiu la picioare, internet la bord şi cât mai multe filme gratis.

Printre lucrurile care i-ar face mai fericiţi pe călătorii cu avionul ar fi ca, pe viitor, cursele să fie mai prietenoase cu mediul, iar aeronavele să fie mai sigure.

Opţiunea de a-ţi schimba biletul de avion, pe caz de boală, fără extra costuri, este o nouă dorinţă în rândul celor care zboară cu avionul.

Cum ar fi să ai mai mult loc la picioare în avion, să te bucuri de spaţii mai confortabile de aşteptare la poarta de îmbarcare sau să îți poţi schimba biletul, fără costuri suplimentare, atunci când ai gripă? În Era vitezei, transportul aerian e tot mai accesibil, dar nu neapărat comod, spun pasagerii, în urma unui sondaj făcut de jurnaliştii CNN.

Printre lucrurile care i-ar face mai fericiţi pe călători ar fi ca, pe viitor, cursele să fie mai prietenoase cu mediul, iar aeronavele să fie mai sigure, dar să ofere şi acces non-stop la internet şi…cât mai multe filme gratis.

Mai mult, Peter Sasaki, unul dintre clienţii fideli ai companiei United Airlines, spune că şi-ar dori mai multă linişte în aeroporturile supraaglomerate.

E nevoie şi de cât mai multe curse aeriene locale, spune Janed Bednarek, specialist în aviaţie şi profesor la Universitatea din Ohio. Mărirea numărului de curse duce şi la dezvoltare economică pe plan local, mai spune el.

Foto Pixabay

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook