VIDEO| Un fost model Playboy a agresat un vârstnic pentru că nu purta mască în timp ce mânca

VIDEO| Un fost model Playboy a agresat un vârstnic pentru că nu purta mască în timp ce mânca

Patricia Cornwall, care călătorea spre Atlanta, și-a pierdut calmul în timpul zborului. Ea a pălmuit și a scuipat pe un octogenar care mânca fără mascā. Un videoclip care a făcut înconjurul lumii și amintește de alte incidente de la începutul crizei de sănătate.

„Spune-i să-și pună masca!”, a strigat Patricia Cornwall, o pasageră a unui avion care plecase din Tampa, Florida, cu destinația Atlanta, Georgia, SUA. Anterior, tânăra îi ceruse unei însoțitoare de bord să o ajute să-și găsească locul.

Pentru ca accesul era blocat de căruciorul cu alimente, însoțitoarea i-a sugerat să aştepte până când se termină distribuirea băuturii. Enervată de răspuns, pasagera s-a comparat cu Rosa Parks, simbol al luptei pentru drepturile civile din Statele Unite, care a refuzat în 1955 să îi cedeze locul unui bărbat alb într-un autobuz, contestând legile în vigoare la acea vreme.

Un pasager îi explică apoi că situația nu este chiar comparabilă. Spiritele se încing și începe altercația care se va sfârși cu insulte, palme și scuipături. Patricia Cornwall, în vârstă de 51 de ani, nu este total necunoscută.

Fost model Playboy, este cunoscută și sub numele de Patty Breton și a avut un rol episodic în Baywatch: Alerta în Malibu. Patricia Cornwall a fost reținută de poliție la aterizare și acum riscă o amendă de 100.000 de dolari.

Sursa: Le Parisien

 

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook