Luat cu asalt de către clienți, un drive McDonald’s a trebuit să se închidă

Luat cu asalt de către clienți, un drive McDonald’s a trebuit să se închidă

Deschiderea drive-ului de fast-food din localitatea Saint Gratien din regiunea pariziana a cauzat o coadă enorma, îngreunând traficul.

O coada de mașini de 400 m pe bulevardul Maréchal-Foch, una dintre principalele artere ale orașului Saint-Gratien din regiunea pariziană. Imaginile înregistrate marți după deschiderea drive-ului și difuzate pe rețelele de socializare au stârnit controverse. Într-adevăr, acesta a fost unul dintre cele cincisprezece restaurante din Ile-de-France care și-a redeschis serviciul de drive, luni seară, după câteva săptămâni de la închidere.

Sute de clienți s-au prezentat fără a ezita să aștepte câteva ore pentru un hamburger sau o cutie de nuggets. O mulțime care a provocat „multe neplăceri și probleme de siguranță pe drumul public”, potrivit primariei orașului. A fost chiar necesară interventia poliției naționale. După un schimb între municipalitate și administratorul restaurantului, s-a decis, prin urmare, ca Drive-ul să se închidă miercuri seară.

Pour mcdo …

Publicată de Valentine Pelous pe Luni, 20 aprilie 2020

„Întoarcerea la liniște și bunul simț”

O decizie primită pe rețelele de socializare ca o „revenire la liniște și bun simț”, declară Jacqueline Eustache-Brinio. „Am trăit o nebunie!” », declara uimit pe Facebook senatorul (LR), fost primar al orașului.

Doar livrarea la domiciliu rămâne disponibilă, prin aplicații precum Uber Eats.

Același fenomen a fost observat și în alte orașe din regiunea pariziana, forțând firma americană să ia măsuri. „Accesul la unitate este temporar închis imediat ce coada de autoturisme ajunge pe drumul public”, a explicat conducerea.

Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook